Как да започна онлайн чат? Ето няколко стъпки:

  • Преди да използваш чата, трябва да знаеш, че консултацията се записва и с влизането с чата се съгласяваш да бъдеш записан.
  • За да стартираш чата, трябва да посочиш твоята възраст, пол и за какво искаш да поговорим

Нашият чат е отворен във вторник и четвъртък от 14:00 до 16:00 часа. Няма чат консултация на официални празници.

На посоченото работно време можеш да започнеш чата, като кликнеш върху бутона "Старт на чата" в долния десен ъгъл.

Снимка
online chat

Предоставената от теб лична информация чрез този канал се обработва от ДАЗД в съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 и Закона за защита на личните данни.

ВАЖНО! Националната телефонна линия за деца 116 111 и Чатът може да не спазва принципа на конфиденциалност, ако по време на разговора животът ти е в опасност. В този случай консултантът на 116 111 ще свърже твоето обаждане с общия номер за спешни повиквания 112, за да можеш да получиш спешно необходимата помощ.

НТЛД 116 111 и Чатът  може да не спазва принципа на конфиденциалност, след като научи, че се подготвя тежко престъпление към дете.

 

Ако пише "Не е възможен чат", това може да означава:

  • Не е вторник или четвъртък от 14:00 до 16:00 часа. Тук си в извън работното ни време. Можеш да се свържеш с нас, когато чатът е отворен.
  • Всички консултанти в момента са заети и е необходимо да изчакаш.

 

След това можете да опитате отново, в друг ден или да се свържете с нас директно на безплатната Национална телефонна линия за деца 116 111.

Забележка: След посочения час не могат да се стартират нови чатове, въпреки че може да се окаже, че чатът все още изглежда отворен. След това можете да се свържете с нас отново в следващите дни в чата или директно на телефон 116 111, ако желаете.

По време на чата можете да се регистрирате тук. (линк, който да води към чата)

 

Ако имаш нужда от спешна помощ веднага, свържи се със 112 или с нас  денонощно, безплатно и анонимно на телефон 116 111!

Ако всички консултанти на Чатът са заети, ще трябва да изчакаш.